Wij behandelen kinderen van 0 tot 18 jaar. In veel gevallen is het de ouder of verzorger die zich ongerust maakt over de motorische ontwikkeling van zijn of haar kind. Ook het consultatiebureau, de jeugdarts, leerkracht, huisarts of specialist kan aangeven dat de ontwikkeling vertraagd of afwijkend verloopt.

Om vragen over de motorische ontwikkeling te beantwoorden kunt u contact met ons opnemen. Het is mogelijk om zonder verwijzing van de huisarts of specialist naar ons toe te komen. In dat geval zal eerst een screening plaatsvinden. Hierbij wordt vastgesteld of u bij ons op het juiste adres bent. Als dat zo blijkt te zijn kan de behandeling gaan plaatsvinden. De behandelingen vinden plaats in de praktijk of aan huis. Wij werken nauw samen met een aantal scholen in Voorburg, Leidschendam, Nootdorp en Den Haag.
We hebben met alle zorgverzakeraars een contract.

Directe toegankelijkheid

Als u zonder verwijzing van huisarts of specialist komt, doen de behandelaars eerst een screening. Hierbij wordt vastgesteld of u bij ons op het juiste adres bent. Als dat zo blijkt te zijn, kan behandeling gaan plaatsvinden.

Momenteel hebben we geen wachtlijst!

We zijn ook op woensdagavond geopend van 18:00 tot 21:00.

Klik hier om uw kind aan te melden

Voor acute klachten en voor behandeling van baby’s maken wij direct plaats. Neem dan tijdens werkdagen telefonisch contact met ons op.