Kristel Eisden- Honig

Sinds januari 2018 werk ik bij de praktijk Kinderfysiotherapie Voorburg. Hier zie ik veel zuigelingen met onder andere een voorkeurshouding en/of een afplatting van het hoofd.

Over Kristel

Sinds 2009 werk ik als kinderfysiotherapeut. Ik heb drie jaar als kinderfysiotherapeut op een ZMLK school (een school voor zeer moeilijk lerende kinderen) gewerkt. Hier had ik te maken met diverse problematieken, waaronder veel kinderen met verschillende soorten syndromen. Daarna heb ik een jaartje in een ziekenhuis gewerkt, waarna ik de overstap heb gemaakt naar de particuliere praktijk waar ik met veel meer verschillende kinderen ben gaan werken, uiteenlopend van baby’s, peuters, kleuters, basisschool kinderen tot middelbare scholieren. Deze diversiteit spreekt me erg aan.

 

Sinds januari 2018 werk ik ook bij de praktijk Kinderfysiotherapie Voorburg. Hier zie ik veel zuigelingen met onder andere een voorkeurshouding en/of een afplatting van het hoofd, een achterstand in de motorische ontwikkeling, onrustige baby’s en overstrekkende baby’s. Naast de zuigelingen behandel ik kinderen die bijvoorbeeld moeite hebben met grof en/of fijn motorische vaardigheden, kinderen met schrijfproblemen en kinderen die achterlopen in de ontwikkeling ten opzichte van leeftijdsgenoten, kinderen met ademhalingsproblemen en vele andere hulpvragen van ouders.

 

Ik werk hier met veel plezier en probeer goed contact te onderhouden met de ouders, te luisteren naar ouder en kind en goed te adviseren.